Manapság sokak házába kerül beépítésre műanyag ablak, de ahhoz képest, hogy hány ember dönt eme nagyszerű termék mellett, valójában igencsak kevés az olyan, aki tudja is, hogy miért hozta meg élete egyik legnagyszerűbb, legokosabb döntését. Bizony, ezek az ipari műalkotások hordoznak magukban számos apróbb-nagyobb titkot, amelyek általában sosem jutnak ki az összeszerelő műhelyből, most azonban cégünk kivételt tesz, méghozzá az egyik legnívósabb márka esetében! A Kömmerling ablak speciális. De mi is teszi azzá?

Meglepő tények, afféle kulisszatitkok következnek, amiket bizony nem mindenki olvashat, mindössze azok, akik elég elszántak, hogy erre a cikkre akadjanak!

Mit is érdemes elöljáróban tudni ezekről a termékekről? Mitől is különleges a Kömmerling ablak? Nagyszerű kérdés. Jogos is, hiszen az átlagos vásárlóak szinte a világon semmit nem mond ez az elnevezés. Nos, engedje meg, hogy ezennel magasabb szintre emeljük önt! Olyan szintre, ahol tisztábban láthat mögé az ablakkészítés rejtelmeinek!

A név onnan származik, hogy nyílászáróinkhoz ezeket a nagyszerű, elismert német nemzetiségű cég által gyártott profilokat használjuk fel. Az, hogy a német gyártmányú termékek mennyire pontosak, precízek és magas minőségűek, már szinte közhellyé vált Európában, de ennek természetesen nagyon is hiteles oka van: ezek a profilok egyszerűen csak ennyire jó minőséget képviselnek!

Ezek a profilok kerülnek felhasználásra mind a tok mind a nyíló legyártása során. A folyamat úgy zajlik, hogy a munkadarabokat a megfelelő hosszméretre vágják, majd összeforrasztják, hogy biztosítsák a tökéletes szigetelést.

Mielőtt továbbhaladnánk, fontos megvizsgálnunk a profilok belsejét is: odabenn ugyanis többet találhatunk, mint azt előzetesen gondolnánk! A kamrákról sokan hallottak: légrések a profilok belsejében, amelyekből minél több van, annál jobb, nem igaz? Nos, nem egészen! A nagyobb kamraszám előnyös, de inkább szerkezeti okokból, mintsem szigetelés szempontjából. A különbség nem akkora, mint azt a legtöbben hiszik.

A másik dolog, amit odabenn találhatunk, egy erős, nehezebb acélmerevítés, amely arról gondoskodik, hogy a keret ne csavarodhasson el, ne deformálódjon. Emiatt lesz a nyíló nehéz, de rendkívül erős és strapabíró.

Most, hogy a belsőt kiveséztük, nézzük meg, mitől annyira jó hőszigetelő egy Kömmerling ablak! Az üveg, ami behelyezésre kerül egyértelműen sokat jelent, főleg, hogy nem is egy van a nyílóban! Pontosan, minimum két lemezzel számolunk, amelyek között nemesgáz lapul. Ezzel olyan hőszigetelés érhető el, ami szinte páratlan a mai asztalosiparban, szinte csak műanyag nyílászárók képesek ilyen U-értékeket elérni! Az már csak hab a tortán, hogy a szigetelőgumik, amik a tok oldaláról körbeölelik a nyílót további segítséget nyújtanak abban, hogy ez a típus egyeduralkodó lehessen a saját versenyében.

Nos, megismerte a Kömmerling ablak néhány titkát, jobb betekintést nyert, tudatosabb lett a témában. Eközben úgy döntött, hogy Önnek is szüksége van erre a nagyszerű termékre? A lehetőség nyitva áll, mindössze annyit kell tennie, hogy hozzájuthasson a kiváló minőségű Kömmerling ablak nyújtotta előnyökhöz, hogy felveszi a kapcsolatot cégünkkel! Munkatársaink várják hívását!

 

 

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!