A

Amerikai tolóablakok

Nincs helye az ablakszárnyak nyitásához vagy nem szeretné kerülgetni a nyitott ablakszárnyakat? Az amerikai tolóablakok helytakarékos megoldást kínálnak, hiszen az ablak felületek önmagukban csúsznak el, így nem foglalnak felesleges helyet.

Választhat emelőpaneles és tolópaneles amerikai ablak megoldások közül.

Az egy emelőpaneles és két emelőpaneles tolóablakok felfelé és lefelé csúsztatva nyithatóak, zárhatóak.

Az egy emelő paneles ablakoknál az alsó panelt csúsztathatjuk a felső panel elé. A panel bármely állásban rögzíthető, így magunk szabályozhatjuk a nyílás méretét.

A két emelő paneles amerikai ablakok esetében két üveg panel vezető sínben csúszik lentről felfelé és fentről lefelé. A panelek szintén bármely állásban rögzíthetők igényeinknek megfelelő szellőzési lehetőséget biztosítva.

A horizontálisan nyíló tolópaneles amerikai ablakoknál attól függően, hogy mennyi nyitható felületre van szükségünk választhatunk egy, két vagy három tolópaneles ablakok közül.

Az egy tolópaneles amerikai ablaknál a külső panel fix, a belső panelt pedig oldalirányban mozgathatjuk és a kívánt nyílásméretben rögzíthetjük. Nem kell tartanunk a huzat általi ablakbecsapódástól.

A két tolópaneles amerikai ablaknál mind a két panel eltolható jobbra vagy balra, így választhatunk, melyik oldalt szeretnénk nyitni. A jó ár-értékarányú nyílászárót hosszú élettartam és megbízhatóság is jellemzi.

A hárompaneles tolóablakok hatalmas üvegfelületeket biztosítanak nagy szellőztethető képesség mellett.

A három paneles tolóablak 1/3 – FIX – 1/3 változat esetén a középső, a nem fix panelekkel megegyező méretű, fix panel elé tolhatjuk a jobb vagy a bal ablaktáblát attól függően, hogy melyik oldalt szeretnénk nyitni. A szükséges nyílás méretének megfelelően bármely állásban rögzíthető a nyitott ablakpanel.

A három paneles tolóablak 1/4 esetén a középső fix nagyméretű panel elé egy időben is nyithatjuk a jobb és bal mozgatható paneleket, így két oldalt egyszerre képezve szellőzési lehetőséget.

Bármelyik amerikai tolóablakot is választja hosszú élettartamra, kiváló hőszigetelőképességre, praktikus és könnyű működtetésre számíthat.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!