Amerikai tolóablakok

Egy emelő paneles tolóablakok

Helyszűkében van és szeretne minden centimétert megspórolni a belső „hasznos” térből? Amerikai ablak a megoldás!

Ebben az esetben kiváló választás lehet az emelő paneles tolóablak rendszer. Helytakarékosságát a kiváló működési elve magyarázza, ugyanis ez a rendszer nem horizontálisan nyílik, hanem vertikálisan, az alsó panelt mozgatva csúsztathatjuk a felső üvegpanel elé.  A nyitás bármely állapotában fixálható, ezáltal mi határozhatjuk meg a szellőzőfelület nagyságát egyéni igényeinkhez mérten.

Nem csupán lakóházakban, de más típusú ingatlanokban felszerelve is kihasználhatjuk az emelő paneles amerikai ablakrendszer praktikumát. Éttermek ételkiadó/átadó ablakának is kifejezetten jó választás lehet, mert könnyű kezelhetőségének köszönhetően pillanatok alatt változtathatjuk állását.

Az emelő paneles ablakrendszert mindazoknak ajánljuk, akik kénytelenek figyelembe venni a helytakarékossági szempontokat, ugyanakkor szeretnének egy remek szigeteléssel, könnyű használhatósággal rendelkező konstrukciót.

Két emelő paneles tolóablakok

Praktikus, helytakarékos és megbízható ablakokat szeretne otthonába? A két emelő paneles tolóablak konstrukció tökéletesen megfelel ezen kritériumoknak.

A két emelő paneles amerikai ablakok a következőképpen működnek: Két üveg panel csúszik a vezető sínben lentről felfelé, valamint fentről lefelé. Rendkívül praktikussága abban rejlik, hogy a két szárny akár egyszerre is mozgatható. A szellőzést a saját igényeinknek megfelelően tudjuk beállítani a szárnyak tetszőleges elcsúsztatásával és fixálásával a sín bármelyik pontján. A huzat okozta károktól sem kell tartanunk, ha ezt a konstrukciót választjuk. A működési mechanizmusa miatt ugyanis nem tud az ablakunk becsapódni. Az ablak mozgását egy ellensúlyos rendszer teszi rendkívül könnyűvé, ezért bárki nagy erőbefektetés nélkül, könnyedén használhatja.

Kiváló választás lehet mindenki számára, aki egy modern, megbízható és helytakarékos ablak rendszert álmodott meg otthonába.

ket-emelo-paneles-ablak

Egy tolópaneles ablakok

Egy tolópaneles ablak

Egyszerűen működtethető és praktikus ablakokkal szerelné fel ingatlanát? Fontos önnek a megbízhatóság és a helytakarékosság? Egy tolópaneles ablakaink minden felsorolt kritériumnak megfelelnek.
Ennél az ablaktípusnál a két panel közül az egyik – a külső – panel fix. A másik, belső panelt oldalirányban mozgathatjuk. A mozgatható panelt egészen eltolhatjuk a külső fix panel elé, valamint ezt a mozgó panelt bármely állapotban fixálhatjuk, így szabályozva a szellőző felület nagyságát. A működésének köszönhetően a huzat nem fogja az ablakot becsapni, kárt okozva az ablakban vagy a párkányon tartott tárgyainkban.

Amennyiben egy jó ár-érték arányú és kifejezetten praktikus ablakkal szerelné fel otthonát, bátran válasszon egy tolópaneles ablakaink közül!

 

ket-emelo-paneles-ablak

Két tolópaneles ablakok

Két tolópaneles ablak

Jó érték ár-érték arányú, helytakarékos és megnyerő küllemű ablakokkal szerelné fel otthonát? Két tolópaneles ablak konstrukcióink kiváló választásnak bizonyulhatnak!

A két tolópaneles típusoknál a panelek oldalirányban csúsztathatók el jobbról-balra és balról-jobbra. A panelek minden pozícióban fixálhatóak, így nem kell tartani attól, hogy esetleg a huzat becsapja a paneleket, és ezáltal kárt okoznak a párkányon lévő tárgyakban vagy magában az ablakkeretben. A fixálhatóság másik nagy előnye, hogy mi határozhatjuk meg a szellőzőfelület nagyságát. Ezen tulajdonságok mellet nem szabad megfeledkezni a rendkívül jó szigetelőképességről sem

A kiváló és egyben megbízható konstrukció mellett, modern küllem és remek anyagminőség szavatolja a hosszú élettartamot, hogy otthona egyik nélkülözhetetlen kiegészítőjévé váljon!

 

ket-emelo-paneles-ablak

Három paneles tolóablakok 1/3 – FIX – 1/3

HÁROM PANELES TOLÓ ABLAK 1/3 - FIX - 1/3

Nagy üvegfelületre vágyik? Szeretné, ha lakását természetes fény árasztaná el?
Amennyiben igen, Önnek a három paneles tolóablak rendszert javasoljuk!

A fejlesztők a két paneles tolóablak megoldáshoz hasonlóan egy görgős rendszer segítségével érték el a panelek könnyű mozgathatóságát. Működését tekintve egy középső fix panel elé húzhatjuk a két oldalán elhelyezkedő paneleket.

Nem kell tehát kompromisszumot kötnünk, élvezhetjük a lakásunkba beáramló természetes napfényt. Emellett ráadásul egy különösen jó hang- és hőszigetelő képességekkel megáldott konstrukciót kapunk a három paneles tolóablakok esetében.

Ennél a rendszernél is bármelyik állásnál fixálhatjuk a paneleket, így szabályozhatjuk a szellőzés intenzitását. A görgős mozgathatóság nagy előnye ebben az esetben is az, hogy nem kell félnünk a huzat által okozott esetleges sérülésektől, és a kellemetlen hanghatásoktól.

A három paneles tolóablak remek választás tehát mindenki számára, aki nagy, átlátszó felületekre vágyik, élvezné a kertje szépségeit és emellett egy modern rendszer minden pozitívumát szívesen kihasználná.

 

Három paneles toló ablakok 1/3 - FIX - 1/3

Három paneles tolóablakok 1/4

HÁROM PANELES TOLÓ ABLAK 1/3 - FIX - 1/3

Nagy üvegfelületű és mégis könnyen működtethető és könnyen tisztítható ablakokkal szerelné fel otthonát? A három paneles tolóablakaink készenlétben állnak az Ön rendelkezésére!

Egy középső, nagy méretű üvegfelület elé húzhatjuk el oldalirányba balról és jobbról a két mozgatható szárnyat. Állítható ezzel a szellőző és nyitható felület nagysága. Nagy előnye ennek az amerikai ablak konstrukciónak, hogy rendkívül helytakarékos! Nem vesz el a külső és belső hasznos térből a praktikus működésének köszönhetően. A síneken futó moduloknak köszönhetően a huzat nem tudja becsapni a szárnyakat. A konstrukció további előnyei közé tartozik a könnyű tisztíthatóság és a könnyű működtetés. Zárt állapotban kiváló szigetelőképességgel rendelkezik. Prémium anyagokból készülnek ezen ablakaink, ennek köszönhetően hosszú élettartamot sikerült elérniük a fejlesztőknek és gyártónak.

Bátran javasoljuk mindenkinek, aki egy modern kivitelű, jól használható és kiváló megjelenésű ablak konstrukcióval szerelné fel ingatlanát.

 

 

Három paneles toló ablakok 1/4

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!