Amerikai tolóablakok

Egy emelő paneles tolóablakok

egy emelő paneles tolóablak

Helyszűkében van és szeretne minden centimétert megspórolni a belső „hasznos” térből? Az egy emelő paneles amerikai tolóablak a megoldás!

Ebben az esetben kiváló választás lehet az egy emelő paneles amerikai ablak rendszer. Helytakarékosságát a kiváló működési elve magyarázza, ugyanis ez a rendszer nem horizontálisan nyílik, hanem vertikálisan, az alsó panelt mozgatva csúsztathatjuk a felső üvegpanel elé.  A nyitás bármely állapotában fixálható, ezáltal mi határozhatjuk meg a szellőzőfelület nagyságát egyéni igényeinkhez mérten.

Nem csupán lakóházakban, de más típusú ingatlanokban felszerelve is kihasználhatjuk az egy emelő paneles amerikai ablakrendszer praktikumát. Éttermek ételkiadó/átadó ablakának is kifejezetten jó választás lehet, mert könnyű kezelhetőségének köszönhetően pillanatok alatt változtathatjuk állását.

Az egy emelő paneles tolóablak rendszert mindazoknak ajánljuk, akik kénytelenek figyelembe venni a helytakarékossági szempontokat, ugyanakkor szeretnének egy remek szigeteléssel, könnyű használhatósággal rendelkező konstrukciót.

egy emelő paneles tolóablak

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!