Amerikai tolóablakok

Három paneles tolóablakok 1/3 – FIX – 1/3

Három paneles amerikai tolóablak 1/3 – FIX – 1/3

Nagy üvegfelületű ablakra vágyik? Szeretné, ha lakását természetes fény árasztaná el? Amennyiben igen, Önnek a három paneles tolóablak rendszert javasoljuk!

A fejlesztők a két paneles tolóablak megoldáshoz hasonlóan egy görgős rendszer segítségével érték el a panelek könnyű mozgathatóságát. Működését tekintve egy középső fix panel elé húzhatjuk a két oldalán elhelyezkedő paneleket.

Nem kell tehát kompromisszumot kötnünk, élvezhetjük a lakásunkba beáramló természetes napfényt. Emellett ráadásul egy különösen jó hang- és hőszigetelő képességekkel megáldott konstrukciót kapunk a három paneles tolóablakok esetében.

Ennél a rendszernél is bármelyik állásnál fixálhatjuk a paneleket, így szabályozhatjuk a szellőzés intenzitását. A görgős mozgathatóság nagy előnye ebben az esetben is az, hogy nem kell félnünk a huzat által okozott esetleges sérülésektől, és a kellemetlen hanghatásoktól.

A három paneles tolóablak remek választás tehát mindenki számára, aki nagy, átlátszó felületekre vágyik, élvezné a kertje szépségeit és emellett egy modern rendszer minden pozitívumát szívesen kihasználná.

 

Három paneles toló ablakok 1/3 - FIX - 1/3

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!