A

DECEUNINCK ablakok

A német DECEUNINCK 70 éve foglalkozik PVC feldolgozással, melynek tapasztalatát ötvözte a modern dizájnnal és így alakította ki a világszerte ismert, megbízható és időtálló ablakprofil rendszerét. A DECEUNINCK profilrendszer Nyugat Európa egyik piacvezető nyílászáró márkája. A világ 75 országába szállítják termékeiket.

A DECEUNINCK műanyag ablakok között minden igényre találhat megoldást.

A Vision kiváló ár-érték arányú profilját 5 légkamra, 76 mm profilvastagság, nagyon jó hő- és hangszigetelőképesség jellemzi, 2 db körbefutó gumitömítéssel.

Az Elegant műanyag ablakokat 2021-es megjelenése óta a magas minőség és modern megjelenés emeli kategóriájában a legjobbak közé. A 6 légkamrás ablak 76 mm-es tok szélességben készül, a szárny pedig 80 mm-es profilszélességben. Kiváló hang- és hőszigetelő képességűek, passzív házhoz IS alkalmazható!

Az Elegant Design kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik. A 6 légkamrás ablak 76 mm-es tok szélességben, a szárny 92 mm-es profilszélességben készül. Kimagasló hang- és hőszigetelő képességgel rendelkezik, passzív házhoz IS alkalmazható!

Ezen nagy stabilitású ablakokkal hatalmas üvegfelületek alakíthatók ki, amelyek csodálatos panorámát kínálnak.

Az Elegant és az Elegant Design műanyag ablak profilok széles színválasztékban 43 féle fóliával érhetők el, mindenféle ízléshez és stílushoz tökéletesen illeszkednek. Az Elegant Design a nevét azért kapta, mert a hagyományos ablakoktól eltérően a szárny a tokkal síkban záródik.

Ismerje meg a DECEUNINCK műanyag ablakainkat és válassza a hosszantartó magas minőséget nyílászáróinál is, több mint 60 éves műanyag profil gyártási múlttal.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!