DECEUNINCK ablakok

DECEUNINCK Elegant Design műanyag ablak

DECEUNINCK Elegant Design műanyag ablak
Üdvözlöm! Ismerje meg a DECEUNINCK Elegant Design műanyag ablakot a lenti videóból. Ha felmérésre, árajánlatra van szüksége, keressen minket bizalommal!

+36 70 207 8927   A Tisza Ajtó Ablak csapata

Saját kategóriájában verhetetlen árú, nagy stabilitású műanyag ablakot keres, amely akár hatalmas szabad panorámát is tud nyújtani? Válassza a DECEUNINCK Elegant Design-t!

Az Elegant Design műanyag ablak nem csak egy nyílászáró. Köszönhetően a modern formatervezésnek, a választhatóan a kor ízlésvilágához igazított színeknek, akár fa vagy alumínium hatású profilnak, kiválóan illeszkedik a jelenkor építészeti stílusaihoz.

A tokszerkezet 6 légkamrás, szériaként 3 rétegű üvegezéssel ellátott. Az Elegant Design műanyag ablak horganyzott acélmerevítéssel készül. Kimagasló hőátbocsátási tényezővel rendelkezik. A 3 rétegű üveg 20 mm mélyen van elhelyezve, a hőhíd még jobb kizárása érdekében. Beépítési mélysége 76 mm. RC1-RC2-RC3 biztonsági vasalattal is rendelhető. A 3 db tömítő gumi kiváló vízzárást és szélállóságot is lehetővé tesz. A rendkívüli hő és hangszigetelésről a tokon és szárnyon kívül az alapként járó 3 rtg. 52 mm-es üveg is gondoskodik.

Mindezeket a tulajdonságokat a kategóriájában verhetetlen áron kínálja a DECEUNINCK Elegant Design műanyag ablak.

Válasszon otthonának, irodájának a megjelenéséhez illeszkedő ablakprofil színt és élvezze a hatalmas üvegfelületek nyújtotta panorámát.

DECEUNINCK Elegant Design műanyag ablak

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=0,94 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 46 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

84 mm, 6 légkamra, 

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

50 különféle dekorfólia, alu- és faerezetes minták

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!