DECEUNINCK ablakok

DECEUNINCK Elegant műanyag ablak

DECEUNINCK Elegant műanyag ablak
Üdvözlöm! Ismerje meg a DECEUNINCK Elegant műanyag ablakot a lenti videóból. Ha felmérésre, árajánlatra van szüksége, keressen minket bizalommal!

+36 70 207 8927   A Tisza Ajtó Ablak csapata

Modern megjelenésű és magas minőségű műanyag ablak igazodva a mai kor minden követelményéhez = DECEUNINCK Elegant

Ha fontos szempont, hogy az új házánál, irodájánál a környezetbarát megoldások előtérbe kerüljenek a megjelenés és a minőség mellett, válassza a DECEUNINCK műanyag ablak profilokat.

A DECEUNINCK Elegant műanyag ablak a modern és kecses dizájn mellett kiváló, a kategóriájában kiemelkedő hőszigetelési jellemzőkkel bír. A 76 mm-es beépítési mélysége okán bármilyen épület, szolgáljon az lakás vagy iroda céljára tökéletes nyílászárója lehet.

DECEUNINCK Elegant ablak profil divatos színárnyalatokban, akár alumínium hatással is rendelkező borítással is rendelhető, így minden építési stílusba vagy ízlésvilágba kiválóan illeszkedik.

A 6 légkamrás Elegant műanyag ablak 3 rétegű üvegezése 20 mm mélyen került besüllyesztésre a 80mm es ablak profilba, amelynek köszönhetően védett a párásodás ellen. Az Elegant műanyag ablakok kitűnő szélállósággal és vízzárással rendelkeznek.

A 80 mm-es szárnyprofil egyenes és íves változatban is elérhető igazodva az igényekhez. A szériaként kapható 52 mm-es, háromrétegű üvegezésű ablak Ug = 0,5 W/m2K értékkel rendelkezik. 76 mm-es beépítési mélységgel rendelkező profil széles homogén, vagy fa felületekkel, és alumínium hatású fóliákkal is rendelhető.

Inoutic Balance műanyag ablak

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=1,1 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 42 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

76 mm, 6 légkamra, 

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

50 különféle dekorfólia, alu- és faerezetes minták

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!