Inoutic ablakok

Inoutic Optimum

Időtállóságot és kedvező ár-érték arányt keres?
Az Inoutic Optimumban megtalálja!

Az Inoutic nyílászárókat a német Deceuninck vállalat gyártja, immár több mint fél évszázada. A cég sikeressége az innovációnak, valamint a precíz tervezésnek és gyártásnak köszönhető, hisz a világ 75 országában értékesítik eredményesen nyílászáróikat.  Az Inoutic Optimum az időtállóság, a kedvező ár-érték arány és a kiváló hőszigetelő képesség egyvelege! Többen azon a véleményen vannak, hogy az Inoutic a piacon az egyik legmegbízhatóbb gyártó!

A hosszú élettartam és a kiváló hő- és hangszigetelő képesség már önmagában is meggyőző, számos pozitív tulajdonsága mellett még elegáns, modern és igényes küllemű ablakprofil is. A hihetetlenül kedvező ár-érték arány pedig egyértelműen hozzásegíti a vásárlóinkat a helyes döntéshez!

Az Inoutic Optimum a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet, ezért Multi-Matic vasalatrendszerrel, dupla üveglécekkel és az RC1 fokozat mellett akár RC2 biztonsági fokozattal is kérhető!

71 mm-es profilvastagságának, 2 vagy 3 rétegű 24-36mm-es üvegezésének, 38 dB-es hangszigetelésének és 0,96 W/m2k (Uw) hőátbocsátásának köszönhetően az egyik legjobb választás, ha ablakprofilról van szó!

Szárnyprofil: egyenes változatban vagy íves vízvezetős (felárral)

Színváltozatok: alapesetben fehér, de felár ellenében választható 36 féle színváltozatban.

 

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=1,2 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 38 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

71 mm, 5 légkamra, INOUTIC Arcade profilrendszer

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

36 különféle dekorfólia

Inoutic Balance

Rendkívüli minőség, legszigorúbb megfelelőség – Inoutic Balance.

A Balance ablakprofil esetén is rendkívüli hangsúlyt fektet a gyártó a kiváló minőségre és megfelelőségre. Fókuszáltak arra is, hogy az ablakprofilok a legkorszerűbb épületek előírásainak is megfeleljenek. Ezáltal az ablakprofil nem csak környezetvédelmi, de minden más szempontból eleget tesz a legszigorúbb követelményeknek is.

Az innovatív gyártásnak köszönhetően az ablakprofilok elegánsak és modernek. Ezért a legújabb építmények megjelenésébe is tökéletesen beilleszkednek, így a modernkori trendeket követő és kedvelő vásárlók is előszeretettel választják az Inoutic Balance ablakprofilt!

A nyílászáró széles színskálájának köszönhetően számos dizájnban tárul vevőink elé! Az ablakprofil megjelenése a fehéren kívül lehet matt vagy fémhatású. Válassza azt, amelyik a legjobban passzol az Ön ízléséhez és ingatlanjához!

Az Optimummal ellentétben a Balance már 6 légkamrás, a profilvastagsága 76 mm és a hangszigetelő képessége akár 42 dB. Sikerült a hőszigetelő képességén is javítani a nyílászárónak, ezért a hőátbocsátási értéke (Uw) 0,88 W/m2k-ra csökkent!

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=1,1 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 42 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

76 mm, 6 légkamra, INOUTIC Prestige profilrendszer

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

36 különféle dekorfólia

Inoutic Evolution

Csúcsminőség, innováció és elegáns megjelenés. Két szóval: Inoutic Evolution

Az Inoutic legfelsőbb kategóriája, ahol a prémium minőség az optimális árral találkozik! Kétségtelen, hogy az Evolution az Inoutic csúcsterméke, hisz 84 mm-es profilvastagságával és 50 mm-es üvegezésével kiváló szigetelést nyújt a tulajdonosai számára! Gondos gyártásának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik minden körülményhez és az egyéni igények kielégítéséhez!

Az Inoutic innovatív fejlesztései meghozták a forradalmi újításokat, hisz extrém méretű ablakok is rendelhetők. A nagy méretek mellett a műanyag ablakok kimagasló tulajdonságait ugyanúgy garantálni tudjuk.

Az Inoutic Evolution kiváló választás bármely ingatlan esetében. Legyen szó régi vagy újabb típusú épületről tökéletesen illeszkedik bármely ingatlantípushoz! Kiemelkedő energiahatékonysága (passzívház szintű Uw: 0.72 W/m2K) és modern megjelenése miatt a magas elvárású vásárlók egyik kedvenc nyílászárójává nőtte ki magát az Inoutic Evolution.

A népszerűség oka nem csupán a sokféle kedvező tulajdonság, hanem a műanyag nyílászáró széles színskálája A dizájnt újabb szintre emelhetjük az alumíniumborítással, amely egy elegáns külsőt kölcsönöz az ablakprofilnak!

Az Evolution alapból tartalmazza a WK1 vagy RC1 biztonsági rendszert.

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=0,95 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 46 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

84 mm, 6 légkamra, INOUTIC Eforte profilrendszer

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

50 különféle dekorfólia, alu- és faerezetes minták

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!