Inoutic ablakok

Inoutic Balance műanyag ablak

Inoutic Balance műanyag ablak

Rendkívüli minőség, legszigorúbb megfelelőség – Inoutic Balance ablak

A Balance műanyag ablak profil esetén is rendkívüli hangsúlyt fektet a gyártó a kiváló minőségre és megfelelőségre. Fókuszáltak arra is, hogy az ablakprofilok a legkorszerűbb épületek előírásainak is megfeleljenek. Ezáltal az műanyag nyílászáró nem csak környezetvédelmi, de minden más szempontból eleget tesz a legszigorúbb követelményeknek is.

Az innovatív gyártásnak köszönhetően az Inoutic Balance ablakok elegánsak és modernek. Ezért a legújabb építmények megjelenésébe is tökéletesen beilleszkednek, így a modernkori trendeket követő és kedvelő vásárlók is előszeretettel választják!

A nyílászáró széles színskálájának köszönhetően számos dizájnban tárul vevőink elé! Az ablakprofil megjelenése a fehéren kívül lehet matt vagy fémhatású. Válassza azt, amelyik a legjobban passzol az Ön ízléséhez és ingatlanjához!

Az Optimummal ellentétben a Balance már 6 légkamrás, a profilvastagsága 76 mm és a hangszigetelő képessége akár 42 dB. Sikerült a hőszigetelő képességén is javítani a nyílászárónak, ezért a hőátbocsátási értéke (Uw) 0,88 W/m2k-ra csökkent!

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=1,1 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 42 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

76 mm, 6 légkamra, INOUTIC Prestige profilrendszer

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

36 különféle dekorfólia

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!