Inoutic ablakok

Inoutic Evolution műanyag ablak

Inoutic Evolution műanyag ablak

Csúcsminőségű műanyag ablak, innováció és elegáns megjelenés. Két szóval: Inoutic Evolution

Az Inoutic legfelsőbb kategóriája, ahol a prémium minőség az optimális árral találkozik! Kétségtelen, hogy az Evolution az Inoutic csúcsterméke, hisz 84 mm-es profilvastagságával és 50 mm-es üvegezésével kiváló szigetelést nyújt a tulajdonosai számára! Gondos gyártásának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik minden körülményhez és az egyéni igények kielégítéséhez!

Az Inoutic innovatív fejlesztései meghozták a forradalmi újításokat, hisz extrém méretű ablakok is rendelhetők. A nagy méretek mellett a műanyag ablakok kimagasló tulajdonságait ugyanúgy garantálni tudjuk.

Az Inoutic Evolution műanyag ablak kiváló választás bármely ingatlan esetében. Legyen szó régi vagy újabb típusú épületről tökéletesen illeszkedik bármely ingatlantípushoz! Kiemelkedő energiahatékonysága (passzívház szintű Uw: 0.72 W/m2K) és modern megjelenése miatt a magas elvárású vásárlók egyik kedvenc nyílászárójává nőtte ki magát az Inoutic Evolution.

A népszerűség oka nem csupán a sokféle kedvező tulajdonság, hanem a műanyag nyílászáró széles színskálája A dizájnt újabb szintre emelhetjük az alumíniumborítással, amely egy elegáns külsőt kölcsönöz az ablakprofilnak!

Az Evolution alapból tartalmazza a WK1 vagy RC1 biztonsági rendszert.

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=0,95 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 46 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

84 mm, 6 légkamra, INOUTIC Eforte profilrendszer

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

50 különféle dekorfólia, alu- és faerezetes minták

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!