Inoutic ablakok

Inoutic Optimum műanyag ablak

Inoutic Optimum műanyag ablak

Időtállóságot és kedvező ár-érték arányt keres?
Az Inoutic Optimum műanyag ablakban megtalálja!

Az Inoutic nyílászárókat a német Deceuninck vállalat gyártja, immár több mint fél évszázada. A cég sikeressége az innovációnak, valamint a precíz tervezésnek és gyártásnak köszönhető, hisz a világ 75 országában értékesítik eredményesen nyílászáróikat.  Az Inoutic Optimum az időtállóság, a kedvező ár-érték arány és a kiváló hőszigetelő képesség egyvelege! Többen azon a véleményen vannak, hogy az Inoutic a piacon az egyik legmegbízhatóbb gyártó!

A hosszú élettartam és a kiváló hő- és hangszigetelő képesség már önmagában is meggyőző, számos pozitív tulajdonsága mellett még elegáns, modern és igényes küllemű ablakprofil is. A hihetetlenül kedvező ár-érték arány pedig egyértelműen hozzásegíti a vásárlóinkat a helyes döntéshez!

Az Inoutic Optimum ablak a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet, ezért Multi-Matic vasalatrendszerrel, dupla üveglécekkel és az RC1 fokozat mellett akár RC2 biztonsági fokozattal is kérhető!

71 mm-es profilvastagságának, 2 vagy 3 rétegű 24-36mm-es üvegezésének, 38 dB-es hangszigetelésének és 0,96 W/m2k (Uw) hőátbocsátásának köszönhetően az egyik legjobb választás, ha ablakprofilról van szó!

Szárnyprofil: egyenes változatban vagy íves vízvezetős (felárral)

Színváltozatok: alapesetben fehér, de felár ellenében választható 36 féle színváltozatban.

 

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=1,2 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás): akár 38 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

71 mm, 5 légkamra, INOUTIC Arcade profilrendszer

Kialakítás:

íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

36 különféle dekorfólia

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!