Kömmerling ablakok

Kömmerling Premium 88 THERMO ablak

Kömmerling Premium 88 THERMO ablak

Csúcskategóriás ablakot keres? A leghatékonyabb szigetelést szeretné elérni? Megtalálta! A Kömmerling Premium 88 Thermo a legmagasabb szintű hő- és hangszigetelést biztosítja otthona számára!

A professzionális szigetelést a thermo betéttel ellátott rendszer garantálja, amely a korábbi profilrendszereknél sokkal alacsonyabb hőátbocsátási értékkel bír. Pont úgy, mint a 88 MD kivitel, ez is 88 mm-es beépítési mélységgel és 7 légkamrával ellátott rendszer, a különbség a szigetelő képesség. A Kömmerling Premium 88 Thermo a legmagasabb szigetelőképességgel rendelkező ablakprofil. A thermo betét alkalmazása mellett természetesen a középtömítéses rendszer is megmaradt. Így magasabb hatékonyságot garantál szigetelés szempontjából.

A magas szigetelési kapacitásának köszönhetően elképesztő mennyiségű energiát és költséget tud megspórolni pénztárcánknak, és különösen hosszú ideig tudja megőrizni lakásában a megfelelő hőmérsékletet!

Ha fontos Önnek az energiatakarékosság, a megbízhatóság és az innováció, akkor a legjobb választás a csúcskategóriás Kömmerling Premium 88 Thermo ablak!

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=0,91 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás):
31-49 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

88 mm, 7 légkamra

Kialakítás:

egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

többféle faerezetes dekorfólia

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!