Kömmerling ablakok

Kömmerling Premium 94 ALU ablak

Kömmerling Premium 94 ALU ablak

Kiváló minőségű ablakokat szeretne otthonába? Nem csak a modern küllem, de a hibátlan szigetelőképesség is fontos Ön számára? A Kömmerling Premium 94 ALU ablakaink mindkét kritériumnak eleget tesznek.

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően strapabíró és stílusos ablakok készülnek a Kömmerling kínálatában. A Premium 94 ALU, egy 7 légkamrás, magas szigetelőképességgel ellátott csúcskategóriás terméket takar. Három rétegű üvegfelület biztosítja a kiváló szigetelőképességet, valamit a keret acél merevítése igazán időtállóvá teszi a Kömmerling ezen prémium minőségű ablakprofilját. Hét légkamrás rendszere, valamint a tömítő anyagok precíz és gondos megválasztása egy olyan kiváló konstrukciót eredményez, ami minden igényt maradéktalanul kielégít. A RAL színskála minden színében elérhető, ezzel minden stílusú ingatlanhoz hozzá tudjuk igazítani ezt a prémium kategóriás ablakot.

Azoknak ajánljuk, akik nem érik be kevesebbel, a legjobbat keresik mindenféle kompromisszum nélkül. Prémium termék prémium ügyfeleknek.

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár Uf=0,95 W/m2K

Hangszig.:

(léghanggátlás):
31-49 dB

Biztonság:

akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat

Profil:

88 mm, 7 légkamra, alumínium borítás

Kialakítás:

egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

A RAL színskála bármely színében elérhető

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!