Szúnyogháló ajtóra

Pliszé szúnyogháló

Szeretné, ha a nem kívánatos rovarok és szúnyogok nem háborgatnák nyugalmát?
Stílusos megoldást keres a rovarproblémákra? A Pliszé szúnyoghálók tökéletesen teljesítik ezeket az elvárásokat!

A manapság rendkívül divatos nagy üvegfelületek kiváló kiegészítője a pliszé szúnyogháló típus. Átláthatósága miatt a védelem érdekében nem szükséges magunkat megfosztani a szabad kilátástól ablakainkon. Emellett egy strapabíró, kiváló működésű és nem utolsó sorban csendes rendszert ajánlunk a pliszé szúnyogháló keretei közt.

A típus egyik előnye, hogy egészen nagy üvegfelületekre és üvegajtókra is fel lehet szerelni. Különösképpen praktikus, stílusos és esztétikus, ezért bátran ajánljuk vásárlóinknak!

Fix szúnyogháló

Praktikus és rendkívül költséghatékony szúnyoghálóval védené otthona nyugalmát a rovarokkal és szúnyogokkal szemben? Ez esetben fix szúnyoghálóinkat ajánljuk figyelmébe!

Fix szúnyoghálóink kiváló ár-érték arányú konstrukcióval bírnak, ami ráadásképp rendkívül könnyen fel is szerelhető a legtöbb ablaktípusra. Mi több, strapabíróságát tekintve sem hagy kívánnivalót maga után. Üvegszálas alapanyagból készülnek a fix szúnyogháló típusaink, ami a kedvező árú, de tartós anyagösszetételnek köszönhetően remek választás lehet vásárlóinknak.

Ha fontos szempont a kedvező ár és a remek használhatóság, valamint a hosszú élettartam, válasszon fix szúnyoghálóink közül.

Mobil szúnyogháló – rolós szúnyogháló

Szeretne olyan szúnyoghálót, ami bármikor eltávolítható, ablakáról vagy ajtajáról? Mobilitás tulajdonságával rengeteg szituációra megoldást nyújt!

A termék legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy teljes mértékben mobil szúnyogháló. Ha télen nincs szüksége a szúnyoghálóra, egyszerűen felengedheti a tokjába. Ezzel megvédheti szúnyoghálóját a téli viszontagságos időjárással szemben, valamint meghosszabbíthatja a szúnyogháló élettartamát azzal, hogy csak akkor kerül használat alá, amikor valóban szükség van rá.

Kiváló használhatóság, praktikum, extrém hosszú élettartam jellemzi mobil szúnyoghálóinkat. Válasszon mobil szúnyogháló kínálatunkból. Nem fog csalódni!

Zsanéros szúnyogháló

Szeretné otthonát egy rendkívül praktikus szúnyogháló rendszerrel ellátni, ami egy termékben ötvözi a legtöbb szúnyogháló profil minden praktikumát? Válasszon zsanéros szúnyoghálóink közül!

A gyártók a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók kiváló megjelenítését ötvözték ebben a zsanéros szúnyoghálóban. A kiemelkedően kényelmes használat mellett hosszú élettartam jellemzi ezeket a nem hétköznapi, zsanéros szúnyogháló termékeinket. Ha szeretné otthonát praktikus, hasznos és kiváló megjelenésű kiegészítőkkel felszerelni, nem mehet el a zsanéros szúnyogháló mellett!

Ha fontos szempont, hogy felsőkategóriás szúnyoghálóval lássa el otthonát, válassza a zsanéros szúnyoghálóinkat!

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!