A

Zsaluziák és zsaluzia tokok

Modern megjelenésű, könnyen kezelhető árnyékolót keres az ablakaira, de nem redőnyt? A zsaluzia azon túl, hogy kiválóan kizárja a fényt, hő és hangszigetelő tulajdonságai is kiemelkedők. Esztétikus, könnyed kinézete jól illeszkedik a modern építészeti stílusokhoz.

A lamellák formája alapján C-, Z- és S-lamellás zsaluziák közül lehet választani.

A legismertebb a C-lamellás zsaluzia, amely a legköltségtakarékosabb megoldás is egyben. Ha nincs szükség tökéletes árnyékolásra viszont fontos, a hőszigetelés, a C lamella ideális választás.

A legnagyobb fényzáró képességet a Z-lamellás zsaluzia nyújtja. Hőszigetelő képessége is a legmagasabb a zsaluziák között. A legjobb ár-értékarányt kétségtelenül a Z lamella tudja biztosítani.

Az S-lamellás zsaluziák a magas fokú árnyékolás és hőszigetelés mellett a küllemükkel is kiemelkednek. A lamella alakja modern megjelenést kölcsönöz. Ha a praktikum és a kinézet is lényeges az árnyékoló választásnál, az S lamellás zsaluziában nem fog csalódni.

A zsaluziák mellé megfelelő zsaluzia tokrendszer is szükséges. A beépítés helyétől és módjától függően ajánlunk tokokat.

A nagyon jó ár-érték arányú vakolható tokos vízálló ISO-KASTL tokrendszert alacsony súly, kiváló hő- és hangszigetelő képesség jellemzi, melyhez hosszú élettartam is társul.

A nagyon jó hőszigetelő képességű PERFEKT ST áthidaló helyére építhető zsaluzia tokrendszer széles körben alkalmazható. Különleges és speciális igényeket is kielégít.

A PERFEKT AE nyílászáró tetejére építhető zsaluzia tokrendszer pillérvázás szerkezetű épületeknél tökéletes megoldást kínál. Több emeletes épületeknél a sokadik emeleten is könnyen beépíthető. Mivel teljesen zárt szerkezetű, kiemelkedő a hőszigetelőképessége.

25 cm-nél magasabb gyűjtési magasságú zsaluziatoknak a PERFEKT JUMBO tokrendszert ajánljuk. Verhetetlen ár-értékarányú, könnyen kezelhető, nagyon strapabíró és a hőszigetelőképessége is kiváló.

Válasszon igényeinek megfelelő zsaluziát és tokrendszert nyílászárói árnyékolásához.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!