Az ablak már a kezdetektől fogva a lakás alapvető részét képezi. Hiszen, hacsak nem egy földalatti bunkerben tervez élni a család, szükség van rá. Viszont annak ellenére, hogy ennyire alapvető része otthonunknak, nem kell, hogy csak úgy ott legyen. Akár igazi ékesség is lehet, ami mellett életünk nagy részét töltjük. Mivel már jó ideje nem barlangokban élünk, így igen széles választék áll az ember rendelkezésére, csak tudja kiválasztani azt a darabot, ami leginkább passzol hozzá.

Cégünk a beltéri ajtó mellett, ablak gyártásával ugyanúgy foglalkozik. Utóbbi termék esetében, kizárólag csak műanyagból készült darabokat szolgáltat a vásárlók számára. Hogy miért? Azért, mert ugyanolyan, ha nem jobb minőséget tud nyújtani, mint a fából készült darabok. Mindössze annyi “apró” különbséggel, hogy a fából készített termékek sokszor kétszer vagy akár háromszor annyiba kerülnek és fokozott figyelmet kell rájuk fordítani. Azt már meg se említve, ha véletlenül valami kóklerrel hozza önt össze a sors, lehet sokkal többet kell fizetnie, mint amennyit alapvetően tervezett, vagy akart.

A műanyag ablak felülete alapvetően mindig fehér. Sokan ilyenkor meg szoktak rémülni, hogy a fehér könnyen sárgul a napon, a festék hamarabb kezd lepattogzani a felületről. Pedig ez közel sincs így. A fehér mindaddig fehér marad, amíg nem dönt úgy, hogy esetleg szeretne famintázatot a felületre. Lehet csak kívülre, vagy mindkét oldalára kérni, de amennyiben mindkét oldalra famintázatot igényel a vásárló, akkor érdemes már az elején egy színes műanyag vázat kérni, amit alapvetően két árnyalattal árulunk, mégpedig tölgy és mahagóni színben. Ha esetleg nem szeretne famintát, hanem más szín érdekelné, az is megoldható, a színskáláért érdeklődjön szakembereinknél.

Amikor felmerül az ablak téma, sokan szóba hozzák a kamrák számát. Igen sokféle változatban lehet már nyílászárót kapni. Jelenleg az öt-, hat- és a nyolckamrás kialakítások a legnépszerűbbek. De egyáltalán mi a kamra, mire jó és mennyire számít kamrák száma egy nyílászáró vásárlása során?

Normál, hozzá nem értő szemmel azt is lehet mondani, hogy a kamrák számának nincs igazi jelentősége. Minél több az anyagszélesség, annál nagyobb a szám, aminek köszönhetően sokkal jobb merevítés alakítható ki. Azokat, akik a nagy számok hívei és a szigeteléssel magyarázzák a minél magasabb kamraszámot, kicsit el kell keserítenem, ugyanis döntően nagy különbség nincs, legalábbis az ötkamrástól felfelé.

Cégünk alapvetően öt és hat kamrás kialakításokkal foglalkozik, amik megfelelnek a passzívház minősítéshez szükséges kritériumoknak. Szélességtől függően, általában két vagy három üveglapos kialakítással találkozhat a vásárló. Ezen üveglapok között pedig nemesgáz van, aminek köszönhetően hatékonyabb szigetelés alakítható ki a lakásban. Az üvegre kitérve, lehetőség van sima vagy akár savmart típust választania. Irodánkban rengeteg kézzel fogható mintát tudunk mutatni, így érdemes személyesen is felkeresnie bennünket.

A megrendelt ablak általában 2-3 héten belül elérhetővé válik a vásárló számára. Azonban ez az időszak szezontól függően lehet több és kevesebb is. Annak érdekében, hogy minél hamarabb és minden esetleges probléma nélkül lakásába kerüljön, érdeklődjön folyamatosan. A beszerelés miatt sem kell aggódni, ugyanis igény szerint elvégezzük a munkát. Annak érdekében, hogy kicsit átfogóbb képet kapjon arról, hogyan is zajlik egy nyílászáró beépítése, nézzen szét az oldalon, vagy keressen fel minket, hogy minél átfogóbb képet tudjunk biztosítani önnek. Természetesen nem csak a beszerelésről, hanem minden más termékünkről is egyaránt.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!