GAVA alumínium bejárati ajtók

GAVA alumínium bejárati ajtó

Igényes kialakítású, modern, erős bejárati ajtót keres?

A GAVA alumínium bejárati ajtók előre beillesztett alumínium és magnézium ötvözetéből készült ajtópanelekből épülnek fel. A fém, üveg és az ezeken kialakított intarziák, geometriai formák nagyon látványos, igényes és ellenálló bejárati ajtót eredményeznek, amelyek kiemelik az épület külső megjelenését és jól illeszkednek a belső dizájnhoz is.

Egyoldali vagy kétoldali szárnytakarásos változatban is kérhetőek ezek a biztonságot és eleganciát tükröző bejárati ajtók.

Ha elegáns és igényes, prémium minőségi bejárati ajtót szeretne, válasszon GAVA alumínium bejárati ajtóinkból!

Miért válassza a GAVA alumínium bejárati ajtókat?

Az alumínium ajtó panelek lézeres és CNC technológiával kerülnek megmunkálásra így az élek, vágott felületek pontosak, jól eldolgozottak.

A porlakkozott festégréteggel bevont alumínium öntvényt a tartós felület érdekében 200 °C-on kiégetik, ezáltal egy nagyon ellenálló réteg képződik, hogy a bejárati ajtó hosszantartóan szép maradjon.

Az alumínium bejárati ajtópanelek egyenes vagy mértani alakzatú barázdák, üvegezett és rozsdamentes fém felületek változatos felhasználásával alakulnak ki, amelyek intarziával vagy gravírozással tehetők különlegessé. A színes felületeken megjelenő gravírozások egyedi kinézetet adnak a bejárati ajtónak, amely vonzza a tekinteteket.

A bejárati ajtó panelek akár az ajtókerettel megegyező színben is kérhetők, de különböző színek együttes alkalmazásával igazán különlegessé tehető egy bejárat.

A GAVA alumínium bejárati ajtók 24-48 mm közötti vastagsággal rendelhetők, amelyekből a 36 mm-nél nagyobb vastagságúak speciális F maggal készülnek. Az F magos paneleknek jobb a hő- és hangszigetelő képessége, csökkenti az ajtópanelek ajtószárnyakra kifejtett erőit, így a bejárati ajtó sokkal tovább megőrzi eredeti tulajdonságait.

GAVA alumínium bejárati ajtó
GAVA alumínium bejárati ajtó
GAVA alumínium bejárati ajtó

Szárnytakarásos alumínium ajtópanelek

A GAVA alumínium bejárati ajtók előre beillesztett szárnytakarásos ajtópanelekből épülnek fel. Az ajtópanel takarja az ajtószárnyat is így egységesen szép nyílászáró felület jön létre, nem látható széles ajtókeret. Kétféle szárnytakarásos ajtópanel megoldás választható.

Kétoldali szárnytakarásos alumínium bejárati ajtó panel

Mind a két oldalon, vagyis kint és bent is, teljesen eltakarja az ajtószárnyat a panel, az ajtókeret sehol sem látható, így az ajtó egyetlen egységnek látszik gyönyörű egybefüggő felületet alkotva, az ajtó szépségére helyezve a hangsúlyt. Nagyobb méretű ajtófelületek képzésére is alkalmas.

Egyoldali szárnytakarásos alumínium bejárati ajtó panel:

Az ajtó panelek a bejárati oldal külső oldalán fedik be az ajtószárnyat a látható külső kontúrokig. A beltéri oldalon nem takarja az ajtószárnyat a panel, az ajtókeret látható marad. A panel széleinél szigetel üvegcsíkok zárják a felületet.

GAVA alumínium bejárati ajtó

GAVA alumínium bejárati ajtó előnyei

N

Ajtópanel vastagsága 24 mm – 48 mm

N

Műanyag- valamint alumíniumajtókba alkalmas

N

Szükség szerint szétszerelhető, könnyen szervizelhető

N

Egyoldali és kétoldali szárnytakarásos ajtópanelek

N

Sokféle üvegezéssel választható

N

Igényeihez és dizájnhoz illeszkedő színek és minták

GAVA alumínium bejárati ajtó kínálatunk

Az alábbi képre vagy gombra kattintva letöltheti GAVA alumínium bejárati ajtó katalógusunkat a teljes kínálatunkkal.

GAVA alumínium ajtó kínálatunk

További GAVA bejárati ajtó megoldásaink

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!