GAVA HPL műanyag bejárati ajtó

GAVA HPL műanyag bejárati ajtó panelek

Ismerje meg a magas minőségű GAVA HPL műanyag bejárati ajtó megoldásait!

A GAVA HPL műanyag bejárati ajtó panelek széles szín és minta, kialakítás választékában megtalálja az otthonához legjobban illő nyílászárót.

Ezek a modern, gondos tervezéssel és gyártástechnológiával készülő magas minőségű, keményebb, nagyon jó víztaszító tulajdonságú, modern megjelenésű műanyag ajtó panelek  egyszerűen tisztíthatók, hosszú élettartamúak, nem igényelnek karbantartás, kiváló hőszigetelő képességűek és funkcionalitásuk mellett díszítik is az otthonát.

Választhat egyszárnyú vagy kétszárnyú bejárati ajtót üveges, króm csíkos, modern és akár absztrakt mintás megjelenéssel egy oldali vagy kétoldali szárnytakarásos kivitelben is.

Válasszon otthonába prémium minőségű, elegáns, modern, karbantartást nem igénylő GAVA HPL műanyag bejárati ajtót!

Miért válassza a GAVA HPL műanyag bejárati ajtót?

A GAVA HPL műanyag bejárati ajtó panelek, köszönhetően a tartósságuknak, víztaszító tulajdonságuknak és modern megjelenésüknek nagyon népszerűek.

A HPL keményebb a PVC-nél és kisebb hőtágulási együtthatóval rendelkezik. Szemben az alumíniummal vagy a PVC-vel, taszítja a vizet, ezáltal nem károsodik.

A lapos ajtópaneleket üvegezett felületek, különböző fém díszítések és intarziák alkalmazásával ötvözik, így trendi, modern ajtófelületek alakíthatók ki belőlük. Választható fekete, vagy a nagyon kedvelt rozsdamentes acél, esetleg klasszikus eloxált felülettel is, amelyekhez a színárnyalatok széles skálája tartozik.

Műanyag és alumínium ajtókba is alkalmas.

24-48 mm közötti vastagságúak. A 36 mm-nél vastagabb műanyag bejárati ajtópaneleket speciális F maggal készítjük. Az F mag jobb hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, a hőmérséklet-különbségek miatt az ajtópanelek ajtószárnyra kifejtett erőit jelentősen csökkenti ezzel növelve az élettartamot. A F magos panelek kissé összenyomhatóak, a nyomás megszűnése után visszaalakulnak eredeti formájukba.

GAVA HPL műanyag bejárati ajtó panelek
GAVA HPL műanyag bejárati ajtó panelek fehér
GAVA HPL műanyag bejárati ajtó panelek fahatású

Szárnytakarásos HPL ajtópanelek

A HPL műanyag bejárati ajtók előre beillesztett, szárnytakarásos ajtópanelek. Ez azt jelenti, hogy az ajtópanel az ajtószárnyat is takarja kiemelve az ajtó dizájnját. Attól függően, hogy mindkét oldalon vagy csak az egyik oldalon takarja az ajtópanel az ajtószárnyat, megkülönböztetünk egyoldali szárnytakarású és kétoldali szárnytakarású ajtópanelt.

Kétoldali szárnytakarásos HPL ajtópanelek

Kívülről és belülről is lefedi teljesen az ajtószárnyat a GAVA HPL ajtó panel. Mivel az ajtókeret egyik oldalon sem látható, a bejárati ajtó teljes szépségében tündökölhet kint és bent is, nagyon masszív és elegáns nyílászáró benyomásával. Az ajtó a lakást belülről is díszíti.

Egyoldali szárnytakarásos HPL ajtópanelek

Ezek az ajtópanelek kívülről fedik le az ajtószárnyat a látható külső kontúrokig. A bejárati ajtó, erős, masszív és elegáns benyomást kelt, mivel nem határolja körbe vastag keret. A beltéri oldalon látható az ajtókeret és a panel szélei mentén szigetelt üvegcsíkok töltik ki a réseket.

GAVA HPL műanyag bejárati ajtó 904

GAVA HPL műanyag bejárati ajtó előnyei

N

Ajtópanel vastagsága 24 mm – 48 mm

N

Műanyag- valamint alumíniumajtókba alkalmas

N

Egyoldali és kétoldali szárnytakarásos ajtópanelek

N

Sokféle üvegezéssel választható

N

Igényeihez és dizájnhoz illeszkedő színek és minták

További GAVA bejárati ajtó megoldásaink

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!