GAVA Plast műanyag bejárati ajtó

GAVA Plast műanyag bejárati ajtó panelek

Kiváló ár-érték arányú, karbantartást nem igénylő bejárati ajtót keres? Ismerje meg a GAVA Plast ajtókat!

Ha a tartósság és a tetszetős megjelenés mellett az a műanyag bejárati ajtó ára is fontos szempont, ajánljuk figyelmébe a GAVA Plast kiváló ár-érték arányú műanyag bejárati ajtópaneleket!

A GAVA Plast panelek kifejezetten ajtókhoz kifejlesztett PVC-ből készülnek, amelyen a széles minta, szín és fadekor felületet laminált fóliával teremtik meg. Könnyen tisztíthatóak, hosszú élettartam jellemzi, karbantartásra nincs szükségük és modern, igényes megjelenésükkel az otthonuk díszeivé is válhatnak.

Sokféle színben, mintázattal és üvegezéssel választható, hogy az otthona dizájnjához a legjobban illeszkedjen.

Díszítse otthonát modern, karbantartást nem igénylő GAVA Plast műanyag bejárati ajtóval!

Miért válassza a GAVA Plast műanyag bejárati ajtót?

A GAVA Plast ajtó panelek kifejezetten ajtók előállításához kifejlesztett PVC-ből készült lapok és hőszigetelő anyagok együtteséből állnak össze, amelyek a napnak kitett felületeket is megvédik a repedezéstől. A laminált hidegfóliás és színezett hideg műanyag lapok kevesebb hősugárzást nyelnek el, mint a hagyományos műanyag ajtópanelek.

A GAVA Plast úgynevezett behelyezett műanyag ajtópanel. Az ajtószárnyakat és keretet nem fedi le. A panel széleinél szigetelt üvegcsíkok töltik ki a réseket.

A műanyag bejárati ajtópanelek 24-48 mm közötti vastagságúak. A 36 mm-nél vastagabb paneleknél javasolt az F mag választása.

Maximális méretük 850 mm x 2000 mm.

Műanyag és alumínium ajtótokba egyaránt megfelelő választás.

GAVA Plast műanyag bejárati ajtó panel
GAVA Plast műanyag bejárati ajtó panelek fahatású
GAVA Plast műanyag bejárati ajtó panel fehér

 

A GAVA műanyag ajtópanelek formázott PVC lapok és hőszigetelő anyagok összeragasztásával kerülnek előállításra. A világ egyik vezető műanyaggyártója által készített, kizárólag ajtópanelek gyártásához használatos, különleges fejlesztésű és tesztelt PVC anyagot használunk. Az ilyen anyag, valamint alkalmas panelmag szerkezetének kombinációjával teljes mértékben meg tudtuk akadályozni a panel felületi repedéseinek keletkezését még a napnak kitett felületek esetében is. A laminált PVC lapok laminálása kizárólag ún. hidegfólia alkalmazásával történik, és a felhasznált színes műanyag lapok is szintén ún. hideg műanyagból készültek, amely lényegesen kevesebb hősugárzást nyel el.

GAVA plast műanyag bejárati ajtó

GAVA Plast műanyag bejárati ajtó előnyei

N

Jó ár-érték arány jellemzi

N

Ajtópanel vastagsága 24 mm – 48 mm

N

Műanyag- valamint alumíniumajtókba alkalmas

N

Sokféle üvegezéssel választható

N

Igényeihez és dizájnhoz illeszkedő színek és minták

További GAVA bejárati ajtó megoldásaink

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!