Mielőtt még belemerülnék a műanyag nyílászárók igen tág világába, néhány szó erejéig beszéljünk cégünkről. Honnan is indultunk és milyen profillal is foglalkozunk, ami az ablakokat érinti? A Tisza-Ajtó Kft. már közel több mint 15 éves múltra tekint vissza, és ahogy már a kezdetekkor megfogadtuk, célunk mindig is az lesz, hogy a vásárlóink igényeit, csakis a legjobb minőséggel elégítsük ki.

Azonban hogy ne raboljam sokáig az idejét, térjünk vissza a fő témánkhoz: a műanyag nyílászárók érdekes világába kalauzolom, és bízom abban, hogy ön már egy visszalátogató ügyfél, vagy ha – még – nem az, remélem, hogy hamarosan az lesz.

Cégünk alapvetően beltéri ajtók és műanyag ablakok forgalmazásával foglalkozik. Az elkövetkező percekben az lesz a fő célom, hogy amennyiben nem ismeri ezeket a termékeket, akkor kapjon róluk egy átfogó képet, ha már ismeri őket, akkor olyan kiegészítő adatokat nyújthatok, amit a későbbiekben a megrendelése és döntése során majd hasznosítani tud.

Korábban igen elterjedtek voltak a fából készült ablakok, azonban ahogy az idő telt és a piac is változott, úgy váltak a fából készült darabok egyfajta luxuscikké. Fennállt tehát a probléma, hogy vajon mivel lehetne úgymond „helyettesíteni” a fát, hogy minőségileg is ugyanazt a felsőkategóriás terméket kapjuk.

Az évek tapasztalata alapján és a rengeteg próbálkozást követően, kiforrta magát a mind mai napig is okkal igen hatalmas népszerűségnek örvendő „cseredarab” – a műanyagból készített termék, ami erős, masszív és igen dekoratív. Micsoda párosítás… és milyen drága lehet? – gondolhatnánk, de tévedünk. Ahogy utaltam is rá, azoknak, akik nem tudják igen magas áron megvenni a fából készült verziót, azoknak a műanyag nyílászárók lesznek majd a tökéletes választás.

Minden egyes ablakban megtalálható a szárny, a tok és a zsanér. A zsanér feladata, hogy összekösse a tokot és a szárnyat. A termék belsejében egy fémmerevítés található, ami miatt sokan aggódhatnának, hiszen akkor vezeti a hőt, magyarán, semmit nem fog nekünk ez szigetelni. Emiatt nem kell aggódni, mivel a kialakításának köszönhetően, nem lesznek hőhidaink.

Kivitelezésekor mindig méretre vágják, és úgy hegesztik össze az elemeket. A tokban és a szárnyban is található legalább két darab tömítés, abban az esetben, ha három van, az utolsó, mint széltömítés funkcionál. Mindezeknek köszönhetően légmentes és zajmentesen zár.

Amennyiben aggódik, hogy olyan egyedi igénye lenne a műanyag nyílászárók tekintetében, amelyet lehetetlenség lenne elkészíteni, cseppet sem kell aggódnia, ugyanis, számtalan forma és kialakítás elérhető. Amennyiben úgy érzi, keressen fel minket személyesen, hogy a különböző formákról tudjunk önnek prospektust mutatni.

Egy kicsit beszélgessünk a felületről. Kezdésként, két lehetséges opció közül választhat, az egyik a megszokott fehér kialakítás, a másik lehetőség, ha esetleg ragaszkodik a fához, hogy fahatású mintázatot kér a felületre. Ezt lehet csak kívülre, de személyes véleményem az, ha már kívül ilyen, akkor legyen belül is ugyanolyan. Jelenleg két mintázat közül választhat, ezek az arany tölgy, és a mahagóni. Azért, hogy biztos olyan árnyalatot kapjon, amit szeretne, jöjjön el és nézze meg mintánkat!

Amennyiben viszont maradna a fehér színnél, remek hírrel szolgálhatok. Mivel ezeknek a termékeknek mindegyike UV álló anyagból készül, így az idők folyamán nem fogja elveszíteni színét.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a minták, vagy netán a műanyag nyílászárók tekintetében, kérem, kérdezzen bátran, hogy közösen megvalósíthassuk elképzelését.

 

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!