Referenciáink

Családi ház ablakbeépítés

Új építésű családi házakban a műanyag ablak beépítés ideális választás. A hő és hangszigetelőképesség, strapabíróság mellett az is fontos előnye, hogy jól illeszkedik a modern építészeti megoldásokhoz. Ügyfeleink a legkülönbözőbb igényekkel kerestek meg minket, méret, alak, kivitel szempontjából. A végeredmény minden esetben impozáns lett, nem beszélve a funkcionalitásról. A régi ablakok cseréjekor is hasonlóan ötletgazdag megoldások valósíthatók meg.

 

Családi ház ablakcsere

Sok ügyfelünk keres meg minket azzal, hogy a családi háza régi ablakait szeretné lecseréltetni új, modern nyílászárókra. Ilyenkor két esettel találkozunk. Amikor bontás nélkül kell megoldani, gyakorlatilag a régi keretre építjük rá az új műanyag ablakot. Amikor az ablakcsere bontással valósítható meg, nagyobb a formák, elrendezések variációinak lehetősége, látványosabb megoldások születnek. A családi ház ablakcseréjének végeredménye mindkét esetben a tökéletesen illeszkedő, új műanyag ablak vagy erkélyajtó.

 

Csúsztatott zsalus lakás ablakcsere

Sokszor keresnek meg minket csúsztatott zsalus lakások ablakcseréjével. Ezek a lakások is megértek már az ablakcserére. Ez a technológia kicsit másabb megoldásokat kíván, mint a házgyári panel lakások ablakcseréje. Az ablakcserét végző munkatársaink nagy szakértelemmel rendelkeznek a csúsztatott zsalus lakásokhoz alkalmazandó technológiák terén. Így az ablakcsere után a végeredmény, tökéletesen illeszkedő új nyílászáró.

 

Panel lakás ablakcsere

A panel lakás ablakcsere a leggyakoribb munkáink egyike. Minden panellakás igényli a korszerű új nyílászárókat. Ez a legkevesebb kosszal járó mnukafolyamt, ugyanis a falazat  megsértése nélkül kiszerelhető a régi nyílászáró, így a falkáva helyreállítást nem igényel, továbbá festeni sem szükséges emiatt. A panel lakás ablakcserénél a szerelési hézagot a legegyszerűbben műanyagtakarókkal meg lehet oldani. Így költség szempontjábó is ez a legkevesebb költséggel járó ablakcsere.

Társasház ablak beépítés

A társasház ablakbeépítés egyik nagyon keresett szolgáltatásunk. Új építésű társasházak esetén a műanyag nyílászárók praktikus és tetszetős megoldást nyújtanak. Az elvárás, hogy sok évig ne legyen szükség a cseréjükre és a modern kor igényeinek megfelelő hő és hangszigetelést nyújtsanak, amely feltételeket termékeink teljesítik, sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereink munkájukkal ezt tovább erősítik.

 

Társasházi lakás ablakcsere

A régebben épített társasházak korszerűtlen, elöregedett ablakainak cseréje előbb utóbb elkerülhetetlenné válik. A társasházak, felismerve a műanyag ablakokban és erkélyajtókban rejlő előnyöket, az ablakcseréhez szívesen választják ezeket a tartós, megbízható és a ház kinézetéhez illő nyílászárókat. Gyakori megrendelőink az ablakcserét igénylő társasházak, akiknek teljeskörű szolgáltatások mellett kedvezményeket is tudunk nyújtani.

 

Könnyűszerkezetes épület ablakbeépítés

Egyre jobban terjed a könnyűszerkezetes építés Magyarországon is. Az ilyen épületek ideális nyílászárói a műanyag ablakok. Jól illeszkednek az épületek szerkezetébe, modern megjelenésükkel emelnek a könnyűszerkezetes építmények kinézetén túl azon, hogy hatékony hő és hangszigetelést és nagyfokú tartósságot is biztosítanak. A könnyűszerkezetes épületek ablakbeépítéséhez teljes körű szolgáltatást nyújtunk szakember csapatunkkal.

 

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!