Rehau Eurodesign műanyag ablak

Rehau Eurodesign műanyag ablak
Üdvözlöm! Ajánljuk Önnek a Rehau Eurodesign prémium műanyag ablakot. Ha felmérésre, árajánlatra van szüksége, keressen minket bizalommal!

+36 70 207 8927   A Tisza Ajtó Ablak csapata

Nagyszerű hőszigetelés, könnyebb tisztíthatóság, a piacon kapható legjobb ár/érték arány? Válassza a Rehau Eurodesign ablakot!

Az akár 36 mm-es vastagságú, háromrétegű üvegezésű, 70 mm-es profilvastagságú, egyenes szárnyprofilú ablakok nagyszerű, akár Uw=0,92 W/m2K hőszigetelésre képesek. A jó hangszigetelési képességének köszönhetően zajos kültér mellett is csendes maradhat otthona vagy irodája.

A High Definition Finishing (HDF) formulának köszönhetően a simább és csillogóbb felület a Rehau Eurodesign műanyag ablak profil sajátossága. Ennek hála hosszú évek elteltével is újnak tűnik majd az ablaka, mert a szennyeződések nem tudnak rajta könnyen megtapadni, így az ablaktisztításssal is ritkábban kell foglalkoznia.

A hangszigetelő képessége is figyelemreméltó a Rehau Eurodesign ablakoknak, akár 46 dB-lel is csökkenti a kintről beszűrődő zajokat. Az Eurodesign műanyag ablakok erősített biztonságtechnikával nyújtanak nagyfokú védelmet a “kéretlen látogatók” ellen.

Gyártásánál a környezetvédelemre, a fenntartható jövőre kiemelten ügyelnek, hiszen a Rehau Eurodesign nyílászárók alapanyaga részben újrahsznosított, használt műanyag ablakokból kinyert formula. A piacon kapható legjobb ár/érték arányú, sokféle színvilágban elérhető, tartós, energiatakarékos, könnyen tisztán tartható Rehau Eurodesign ablak az Ön otthona vagy irodája számára is optimális választás!

Rehau Eurodesign műanyag ablak

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár 0,92 W/m 2 K

Hangszig.:

(léghanggátlás):
akár 46 dB-ig

Biztonság:

RC1 és akár RC2 biztonsági fokozat

Profil:

70 mm, 3 rétegű üvegezés, 5 légkamra

Kialakítás:

egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

Több, mint 50 féle felülettel

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!