Rehau Synego műanyag ablak

Rehau Synego műanyag ablak
Üdvözlöm! Ismerje meg a Rehau Synego prémium műanyag ablakot a lenti videóból. Ha felmérésre, árajánlatra van szüksége, keressen minket bizalommal!

+36 70 207 8927   A Tisza Ajtó Ablak csapata

Optimális hőszigetelés, könnyű tisztíthatóság, prémium minőség elérhető áron? Válassza a Synego ablakot!

Köszönhetően a High Definition Finishing (HDF) formulának csillogóbb és simább felület jellemzi a Rehau Synego műanyag ablak profilokat, így a szennyeződések nem tudnak rajta könnyen megtapadni és hosszú évek elteltével is újnak tűnik majd az ablaka.

Ritkábban kell foglalkoznia az ablaktisztítással és ez a kellemetlen elfoglaltság sokkal könnyebben elvégezhető, mint a hagyományos ablakok esetében. Ezek a csúcstechnológiás nyílászárók a legmodernebb alapanyagokból készülnek, így a hőszigetelési képességük is a nagyon magas, akár 50%-kal magasabb az átlagos ablakokénál.

A hőszigetelés mellett a hangszigetelő képessége sem elhanyagolható a Rehau Synego ablakoknak, akár 46 dB-lel is csökkenti a kintről beszűrődő zajokat. A Synego ablakok megerősített biztonsági technikájával nagyfokú védelmet nyújtanak a betörések ellen.

A Rehau Synego nyílászárók előállításánál a környezetvédelemre, a fenntartható jövőre, és a használt műanyag ablakokból kinyerve az alapanyagokat, újrahasznosítják őket.

A 48 mm-es vastagságú háromrétegű üvegezésű, 80 mm-es profilvastagságú, keskeny és egyenes szárnyprofilú ablakok Uw=0,76 W/m2K hőszigetelésre is képesek. A magas hangszigetelési képességének köszönhetően zajos környezetben is jól alkalmazhatóak.

A változatos színvilágú, könnyen tisztántartható, időtálló, energiagazdaságos Rehau Synergo ablakok minden otthon vagy iroda ideális nyílászárói lehetnek nagyszerű ár-értékarány mellett.

Rehau Synego műanyag ablak

Hőszigetelés:

(hőátbocsátási tényező): kiváló, akár 0,86 W/m 2 K – 0,76 W/m 2 K

Hangszig.:

(léghanggátlás):
akár 46 dB-ig

Biztonság:

RC1 és akár RC2 biztonsági fokozat

Profil:

80 mm, 3 rétegű üvegezés, 6 légkamra

Kialakítás:

egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték:

Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!