A

Toló erkélyajtók

Műanyag toló erkélyajtóink toló-bukó és emelő toló rendszerűek. Könnyű működtetés és a nagy üvegfelületek ellenére kiváló hőszigetelő képesség jellemzi ezeket az erkélyajtókat.

Tegye eggyé otthona belső terét a külső környezetével hatalmas üvegfelületekkel, amelyek beengedik a természetes fényt és kiváló panorámát nyújtanak, emellett egy egyszerű mozdulattal nyithatóak szabad átjárást engedve a szoba és az erkély között.

A toló-bukó erkélyajtók kiváló ár-érték arányúak, magas hőszigetelő képességűek, egyszerűen működtethetőek és esztétikusak.

Az emelő-toló erkélyajtók a prémium kategóriát képviselik működtetésükben, kialakításukban és hőszigetelőképességükben egyaránt. Nagy alapterületű ingatlanokba ajánljuk.

Ha innovatív megoldásokkal tenné kényelmesebbé, szebbé otthonát vagy irodáját, amelyek igazodnak a modern trendekhez, műanyag erkélyajtóink kompromisszumok nélküli megoldást kínálnak. Választható színek széles kínálata és az esztétikus megjelenésük segíti, hogy toló erkélyajtóink mindenféle stílushoz és igényhez tökéletes választás legyenek.

Pin It on Pinterest

Ossza meg ezt!